Sport : Nogomet

13.8.2016. u 0:01
Prikaza: 7280
|
Autor: JZ/SBplus

U Županijskom nogometnom savezu

Po svemu sudeći, Mario Filipović bit će Stručni tajnik

Brodsko-posavska županija : Po svemu sudeći, Mario Filipović bit će Stručni tajnik

Prema informacijama do kojih je došao SBplus, nakon rada Povjerenstva, nadležno tijelo Savez, rutinski, trebao bi potvrditi mišljenje trojice i dvojicu najboljih primiti u radni odnos.

SLAVONSKI BROD - U petak objavili smo informaciju kao Županijski nogometni savez Brodsko-posavske županije (Savez), oglasio je potrebu za zasnivanjem radnog odnosa u Stručnoj službi Saveza, i to za radno mjesto Stručni tajnik - jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme i Tehnički tajnik - jedan izvršitelj na određeno vrijeme do povratka radnika s bolovanja, sve sukladno natječaju objavljenom u glasilu Posavska Hrvatska (od 29. srpnja 2016. godine), putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranicama Saveza.

Objavili smo i imena 12 kndidata za ova dva radna mjesta te planirane termine za razgovor kandidata s tročlanim Povjerenstvom (hrv. Komisijom) koje su činili ugledni sportski radnici Županijskog nogometnog saveza Brodsko-posavske županije: Vinko Bartolović, Kruno Hoffer i Marijan Zovko. 
 
Za Tehničkog tajnika na određeno vrijeme (do povratka radnika s bolovanja) najviše bodova (svih 27) osvojio je kandidat Ivo Babić nogometni trener iz Nove Gradiške, a za Stručnog tajnika na neodređeno vrijeme, najviše bodova (svih 27) osvojio je kandidat Mario Filipović savjetnik za edukacije iz tržišnih komunikacija Slavonski Brod.
 
Budući da Stručnog tajnik zapošljavaju na neodređeno vrijeme, procjenjujemo, nogometnu javnost više interesira o kome je tu riječ. Rutinski provjeravajući u bazi podataka SBplus-a, saznali smo kako se, između ostalog, radi o nositelju liste kandidata HDZ-a za izbor vijećnika u Mjesnom odboru Brodsko Vinogorje te o Savjetniku za odnose s javnošću i predavaču edukacijskih seminara iz područja profesionalnih komunikacija u tvrtki Elementa komunikacije iz Slavonskog Broda. Specijalizirao je političko komuniciranje, organiziranje događaja i odnose s javnošću u sportu. Diplomirao je studij prava na Pravnom fakultetu u Osijeku i Londonsku školu za odnose s javnošću. 
 
Prema informacijama do kojih je došao SBplus, nakon rada Povjerenstva, nadležno tijelo Savez, rutinski, trebao bi potvrditi mišljenje trojice i dvojicu najboljih primiti u radni odnos.

Broj komentara: 22

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
greenman

greenman

Komentirano: 14.8.2016. | 23:56

1

markane to je svima poznato.Nadajmo se da će rujanski vjetrovi otpuhatii ih zajedno sa hadezeom.Nogomet pripada nogometašima.
markan1

markan1

Komentirano: 14.8.2016. | 10:13

2

slavonacsb dovoljno je poznavati Dubravka Galović i Slavka Milković.Tko sa njima šuruje niti pako im neće teško pasti.
slavonacsb

slavonacsb

Komentirano: 14.8.2016. | 2:05

3

Prestanite pričati gluposti i pljuvati ljude koje i ne poznajete. Uhvatite se posla i ostavite se komentiranja. Zato nam i je tako, što samo sjedite za tipkovnicom i komentirate.
Decameron

Decameron

Komentirano: 13.8.2016. | 23:08

4

Shvaćam te političke igre.Nismo od jučer.Marića ćemo vezat uz Slavoniju makar mu baba iz trećeg koljena ima potomke... Lista je o.k. samo ne shvaćam zašto Marušić, pa ni Pero nisu pri vrhu.več ovi jadnici za koje nitko nije ni čuo.Jad smo... to je činjenica, ali ako Marušić nije barem postavio pravi put, jebite se u razmišljnju Brođani. Birajte,kružne tokove. Filipovića za tajnika Ž NS, koji ne zna ni da li je to skraćenica za „ženska nogometna liga“ ili županijska nogometna“. Marušić je sa 30X manjim proračunom od Grada napravio veča čuda na razmjeru 100km dužine, nego je Duspi za 5godina mandata. Sad se usro stolice pa se bacio u infrasreukuru.....malo novaca, puno, pihke, i veliki radovi o kojima Jerko piše po narudžbi. Netrebaju nam kružni tokovi...ljudi je sve manje.....gdje su obećani poslovi Duspara i Jerko?
tribine_sb

tribine_sb

Komentirano: 13.8.2016. | 22:18

5

Dicota=Ivica Sockovic,maloumnice retardirani znas li vise broja koliko imas nadimaka ovdje Ivice Sockovicu?
dickyou

dickyou

Komentirano: 13.8.2016. | 21:01

6

Kum Marko Zirdum postao tata.Svi na feštu kod Zizija.
Luky

Luky

Komentirano: 13.8.2016. | 18:37

7

Zaista se nadam da ce navedena dvojica rasteretiti Vinka. Jer druga dvojica (degi i marijan) ni kompjutor upalit ne znaju. Toliko o školovanim sportasima iz saveza.
ptica_trkacica

ptica_trkacica

Komentirano: 13.8.2016. | 17:22

8

Na ovo njegovo vrijedanje,omalovazavanje,prozivanje lazno optuzivanje,izmisljanje samo cu mu napisati,Ivice Sockovicu pozdravlja te Krivokuca.
12345

12345

Komentirano: 13.8.2016. | 17:21

9

Ako je istina da je filipovic radio nesto u marsoniji onda zna da je lopta okrugla, a s obzirom da je i diplomirani pravnik kao takav valjda kompetentan. Sdp nam je dao ministra jakovinu. Hdz zaposljava svoje. Nije mi jasno ovo cudenje. Tako funkcioniramo zadnjih dvadeset godina. Bar ga nisu zaposlili da pelcuje cvjece kao onoga sa izborne liste....
ptica_trkacica

ptica_trkacica

Komentirano: 13.8.2016. | 17:19

10

Najblaze sto mogu napisati da sam zgrozen i zatecen ovolikom prznjom i prozivanjem ljudi,omalovazavanjem i pod ovim i pod drugim clancima,sve sto mogu napisati da se bolesnik maloumni retardirani Ivica Sockovic vratio.
uvijekvijerni

uvijekvijerni

Komentirano: 13.8.2016. | 16:22

11

Kada će Dubravko Galović odgovarati za misteriozan nestanak novca od transfera Ivice Olić,kao i novca koji je Šuker uplatio savezu za školu nogometa Marsonia.
domobran

domobran

Komentirano: 13.8.2016. | 15:47

12

Baja po svemu što sam shvatio mario u stranci ima koliko mi je jasno funkciju predsjednika mjesnog odbora b.vinogorje a moze biti da odraduje i pr.možda dubrako i pero nagrađuju svoje članove klasičnim političkim uhljebljivanjem.pitam se jesu li to predjednici m Odbora počeli dobivati poslove i koji su još na listi?
onthedarkside

onthedarkside

Komentirano: 13.8.2016. | 13:59

13

Iako ne poznajem nove zaposlenike Babića i Filipovića, prema onom što sam od drugih saznao vjerojatno je komisija ipak odabrala najbolje od pristiglih prijava na natječaj, za razliku kada su nedavno u savez zapošljavani bez natječaja. Da li je „javna potreba“ zaposliti još 2 zaposlenika, pored već 4 zaposlena na teret „javnih sredstava“ može se postaviti pitanje na aktualnom satu Županijske skupštine, npr nedavno zaposlenom stručnom suradniku za sport (I.K.). Netko je već spomenuo da će zadnju riječ imati Županijska skupština, u kojoj btw HDZ ima svojih 11 rukica, za sada. Je li se Dubravko malo zaigrao?
novakapela

novakapela

Komentirano: 13.8.2016. | 13:34

14

Pa kako Kruno Hofer može biti član komisije.Mi ga dobro poznajemo iz NK Slavonca.Upravo su Hofer i Japundžić učinili nesportsko i kriminalnu radnju.Novcem su kupili status prvaka lige NK Batrine i omogućili NK Slogi ulazak u četvrtu ligu.Čemu liga i takmičenje kad na kraju prvo mjesto kupiš novcem.Novac su uzeli i čelnici ŽNS kad taj kriminal prešućuju.Novozaposleni Babić je trener u NK Slogi.Da li su mu Hofer i ostali članovi komisije dali maksimalan broj bodova zato što mu je uprava na čelu sa Hoferom i Japundžićem kupila prvenstvo.ŽNS je leglo kriminala.
bajaizslatnika

bajaizslatnika

Komentirano: 13.8.2016. | 13:07

15

To radno mjesto je nepotrebno. I ovako ima višak radnika u savezu. Ali primati će platu u savezu a paralelno đaba radit kao i do sada u HDZu. Mali se pokušava dokazat u HDZu ali mu baš i me ide. Jako loše prolaze njegove akcije. Nitko osim galovića i pere ga ne podnosi u H D Zu. O svemu ću obavjestiti plenkovićapa neka zna kada doživi potop na izborima tko ke za to zaslužan.
dara

dara

Komentirano: 13.8.2016. | 11:23

16

Godinama pišem i upozoravam.Čemu toliki zaposlenici u ŽNS.Mnogi ne znaju da županijske lige vode dodatno plačene osobe.Povjerenik za suđenje.Povjerenik za natjecanje.Disciplinski sudac.Danas tko nema što raditi prijavi se za delegata.Trenutno je puno više delegata nego nogometni sudaca.Isti iako nisu stručni(mnogi nikada nisu igrali nogomet) daju si za pravo da ocjenjuju nogometnog suca.Mnogi delegati( među njima i aktivni policajci) lažno su tvrdili da su sportski djelatnici ,ne bi li na taj način napredovali.Osobno sam put sms zamolio relevantne političare da zaustave dodatno(nepotrebno) zapošljavanje u ŽNS.Taj posao može obnašati jedan zaposlenik županije i tako uštedjeti značajna sredstva koja bi pomogla županijskim nogometnim klubovima.Svaka čast i Peri Bašić koji se je jedini od političara usudio komentirati.
Petar Bašić

Petar Bašić

Komentirano: 13.8.2016. | 10:29

17

Na skupštini ŽNS sam postavio pitanje zašto se 70% novca od proračuna većeg od 1.7 milijuna kuna izdvaja za zaposlene? Plus još nekoliko stotina tisuća kuna za poslovni prostor (premda iznajmljujemo 2-3 trošne sobe u starom sindikatu a plaćamo ga kao da je upravna zgrada INA-e). Istovremeno, za razvoj nogometa i stručna usavršavanja trenera i ostalih ostane samo nkoliko se sjećam oko dvjestotinjak tisuća... Predlagao sam da se racionalizira poslovanje, tako da ŽNS-u ostane oko pola milijuna kuna godišnje više za rad klubova, te da se, na primjer, pomogne malim klubovima u nižim ligama na način da troškove suđenja pokriva savez kako bi njima ostalo više novca za opremu i putovanja i olakšalo poslovanje... A sad su zaposlena nova dva djelatnika!? Mislim da će Skupština imati zadnju riječ.
brodno2

brodno2

Komentirano: 13.8.2016. | 10:10

18

Evo pitanje za milijun novaca !!!!!!!!!!!!!! Što mislite koja će agencija odrađivati PR za ŽNS?
aleksander

aleksander

Komentirano: 13.8.2016. | 10:05

19

Nakon što je Kardum uništio košarku zaposlen je u županiju.Hdz zna.Sve se vrti oko istih ljudi.
kuna

kuna

Komentirano: 13.8.2016. | 9:51

20

Sve je to dobro i planirano smišljeno.Dubravko Galović je ŽNS izdvojio iz Zajednice športova iz samo jednoga razloga jer je isti pod ingerencijom grada.Taj isti ŽNS svojim političkim vezama ( HDZ ) utrpao je u okrilje županije.Stvorio je pred uvjete da samovoljno u ŽNS zapošljava razno razne neradnike tipa Zovko.Degmečić,Bartolović,Lončarević sada po novome Babića i Filipovića.Te tipove koji žive na račun poreznih obveznika češće viđamo po kafićima i pijaci nego na izmišljenom radnom mjestu.

Broj komentara: 22

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
Prikaži sve komentare 12

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : Zaslužene pobjede Oriolika i Sloge

3. Hrvatska nogometna liga-istok

Zaslužene pobjede Oriolika i Sloge

29.2.2020. | 18:55
SBplus.hr, Slavonski Brod : Pobjede Oriolika i Sloge

Generalke trećeligaša

Pobjede Oriolika i Sloge

23.2.2020. | 19:20
SBplus.hr, Slavonski Brod : U polufinalu Sikirevci u Oriovac, a Slavonac u Novu Gradišku

Kup ŽNS Brodsko-posavski

U polufinalu Sikirevci u Oriovac, a Slavonac u Novu Gradišku

27.4.2019. | 8:00
SBplus.hr, Slavonski Brod : Podignuta optužnica protiv 24 nogometna suca

ŽNS Brodsko-posavske županije

Podignuta optužnica protiv 24 nogometna suca

20.8.2018. | 21:00
SBplus.hr, Slavonski Brod : Slavonskobrodski policajci osvojili drugo mjesto

Policijski memorijalni turnir

Slavonskobrodski policajci osvojili drugo mjesto

2.8.2018. | 12:45
SBplus.hr, Slavonski Brod : Je li došlo vrijeme za promjene - ne samo Galovića?

Sa sucima problemi veći od očekivanih

Je li došlo vrijeme za promjene - ne samo Galovića?

20.8.2017. | 19:10
SBplus.hr, Slavonski Brod : Zbog sudaca otkazali prvenstvene utakmice

Unatoč obećanju kako se to neće dogoditi

Zbog sudaca otkazali prvenstvene utakmice

18.8.2017. | 17:00
SBplus.hr, Slavonski Brod : Uvoziti nogometne suce, ili utakmice igrati tijekom tjedna?

Dubravko Galović pred mogućom dilemom

Uvoziti nogometne suce, ili utakmice igrati tijekom tjedna?

13.8.2017. | 23:45
SBplus.hr, Slavonski Brod : Perkovački korner

Ovako izgleda danas

Perkovački korner

15.8.2016. | 15:30
SBplus.hr, Slavonski Brod : Plan rada i financijski plan težak 1,1 milijun kuna

Županijski nogometni savez 2016.

Plan rada i financijski plan težak 1,1 milijun kuna

14.2.2016. | 0:03
SBplus.hr, Slavonski Brod : Svi se moraju odazvati na ''formalizaciju''

Trenerske licence HNS-a

Svi se moraju odazvati na ''formalizaciju''

15.11.2015. | 18:20
SBplus.hr, Slavonski Brod : Brodski suci lošiji od našičkih

Ovdašnji priznali

Brodski suci lošiji od našičkih

21.9.2015. | 20:00
SBplus.hr, Slavonski Brod : Nogometne suce dopušteno je tući

Praksa je pokazala

Nogometne suce dopušteno je tući

20.9.2015. | 23:30
SBplus.hr, Slavonski Brod : Hajduk u N. Gradišku, a Cibalija u Gornju Vrbu

Parovi 16-ine finala kupa

Hajduk u N. Gradišku, a Cibalija u Gornju Vrbu

29.8.2015. | 11:00
SBplus.hr, Slavonski Brod : Teško optužuju kolege nogometne sudce

Bivši lideri

Teško optužuju kolege nogometne sudce

25.8.2015. | 0:04
SBplus.hr, Slavonski Brod : Brodski nogometni suci: pro, kontra, rekontra

Članstvo zna tko je u pravu

Brodski nogometni suci: pro, kontra, rekontra

14.8.2014. | 0:04
SBplus.hr, Slavonski Brod : Dubravko Galović popeo se na Olimp

Gazda ovdašnjeg nogometa

Dubravko Galović popeo se na Olimp

15.4.2014. | 0:04
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Jedni smo od rijetkih'

Županijski nogometni savez

'Jedni smo od rijetkih'

19.3.2014. | 17:30