Sport : Nogomet

7.4.2016. u 18:30
Prikaza: 10987
|
Autor: JZ/SBplus

Imamo idejno rješenje

Ovako će izgledati nogometni stadion kraj Save

Slavonski Brod : Ovako će izgledati nogometni stadion kraj Save

Kapacitet stadiona je 10 000 sjedećih mjesta. Najmanje 2 000 individualnih sjedalica mora biti natkriveno. Gledalište treba podijeliti na sektore, a najmanje pet posto kapaciteta stadiona mora biti stavljeno na raspolaganje gostujućim navijačima u odvojenom području. Zabranjena su sva stajaća mjesta.

Gledalište-otvoreni prostori

Kapacitet stadiona je 10 000 sjedećih mjesta (prema broju stanovnika).

Najmanje 2 000 individualnih sjedalica mora biti natkriveno. Gledalište treba podijeliti na sektore, a najmanje 5% kapaciteta stadiona mora biti stavljeno na raspolaganje gostujućim navijačima u odvojenom području. Zabranjena su sva stajaća mjesta. Sjedala za gledatelje moraju biti individualna, pričvršćena (npr. za pod), međusobno odvojena, oblikovana, numerirana, izrađena od nelomljivog i nezapaljivog materijala te imati naslon minimalne visine od 30 cm, mjereno od sjedala. Zabranjeno je korištenje montažnih tribina. Stadion mora biti opremljen ugostiteljskim objektima koji nude pića i hranu za sve gledatelje u svakom sektoru stadiona.

Gostujući navijači

Najmanje 5 posto ukupnog kapaciteta stadiona mora biti stavljeno na raspolaganje isključivo gostujućim navijačima u odvojenom području stadiona.

VIP gledalište – 250 sjedećih mjesta

VIP gledalište treba biti smješteno u sredini glavne tribine, odvojeno od ostalog gledališnog prostora, te treba biti smješteno na istoj tribini kao i svlačionice, objekti za medije, administrativni uredi, itd.
VIP područje treba imati svoj poseban ulaz odvojen od ulaza za gledateljstvo, koji izravno vodi do područja recepcije i odavde izravno na gledališno područje.
VIP loža mora imati najmanje 250 pojedinačnih natkrivenih sjedalica s naslonima, od toga najmanje 50 za predstavnike gostujuće momčadi.
Iza VIP lože treba smjestiti područje za osvježenje i prijeme.

Gledalište za gledatelje s invaliditetom

Na stadionu mora postojati siguran i udoban smještaj gledatelja s invaliditetom i osoba koje ih prate, s dobrim, nesmetanim pogledom, vlastitim odvojenim ulazom, izravnim pristupom njihovom gledališnom prostoru, odgovarajućim sanitarnim uređajima, objektima za osvježenje i usluge pomoći. Na gledalištu treba osigurati i sjedalice za pratitelje. Na 1.000 individualnih sjedalica mora postojati minimalno 5 mjesta za smještaj gledatelja s invaliditetom i njihovih pratitelja.

Kontrolna prostorija

Stadion mora imati kontrolnu prostoriju koja osigurava dobar pregled unutrašnjosti stadiona i koja je opremljena komunikacijskim uređajima.

Press loža 50 mjesta

Press loža mora biti centralno smještena na glavnoj tribini te natkrivena. Ona mora imati nesmetan pogled na cjelokupni teren za igru te lak pristup do drugih područja za medije. U press loži sva sjedala sa stolovima moraju biti sadržavati električnu utičnicu i telefonske/Internet veze. Press loža za predstavnike medija mora imati najmanje 50 natkrivenih sjedala, od kojih 25 mora biti sa stolovima. Stolovi moraju biti dovoljno veliki da se na njih smjesti laptop-kompjuter i notes. Tribinu treba povezati s ostalim prostorima za medije vezanim za poseban ulaz na stadion.

TV i radio komentatorske pozicije

Komentatorske pozicije moraju biti centralno smještene na glavnoj tribini te natkrivene. One moraju imati nesmetan pogled na cjelokupni teren za igru te lak pristup do drugih područja za medije. Svaka komentatorska pozicija mora imati stol sa električnim utičnicama i najmanje tri sjedala. Najmanje jedna komentatorska pozicija mora imati širokopojasni pristup internetu. Stadion mora imati najmanje pet TV i radio komentatorskih pozicija na glavnoj tribini.

Prostori za TV kamere-platforme:

Na glavnoj tribini stadiona treba organizirati povišeni i ograđeni prostor za 4 TV kamere. Glavna kamera mora biti smještena u središtu i na visini iznad igrališta koja čini kut od 15-20 stupnjeva od vodoravne plohe do središnje točke. Platforma za glavne kamere mora biti najmanje dimenzija 6 m2, za smještaj dvije kamere. Pozicije za daljnje dvije kamere trebaju biti na istoj visini kao i platforma za glavnu kameru, te u liniji sa vanjskim rubom kaznenog prostora, minimalnih dimenzija 2 m2. Kamere moraju biti postavljene tako da glavne kamere nisu uperene u sunce i da su na istoj strani kao i TV - komentatorske
pozicije. Na razini terena za igru, mora se staviti na raspolaganje prostor na glavnoj tribini u liniji s vanjskim rubom vratarevog prostora, obično nazivane kao 5-metarske kamere.

Semafor

Elektronski semafori za objavu rezultata utakmice (preporučeno dva) se smještaju u suprotnim dijagonalnim kutovima stadiona.

Gledalište – zatvoreni prostori

Sanitarni objekti za posjetioce

Svaka tribina mora imati dovoljan broj sanitarnih uređaja za oba spola, odnosno moraju zadovoljavati minimalne zahtjeve koji se temelje na omjeru 80/20 za muškarce i žene, odnosno na svakih 250 muškaraca jedan zahod, na svakih 125 muškaraca jedan pisoar i na svakih 125 žena jedan zahod. Jedan zahod namijenjen za osobe s invaliditetom mora biti osiguran na svakih 15 osoba u invalidskim kolicima.

Objekti za pružanje prve pomoći gledateljima

U svakom sektoru stadiona moraju postojati u potpunosti opremljeni objekti za pružanje prve pomoći gledateljima, a koji su odobreni od nadležnih tijela lokalne vlasti. Ovi objekti moraju biti prepoznatljivi, a pristup tim objektima mora biti jasno označen. Na mjestu koje omogućava lak pristup gledateljima i vozilima hitne pomoći iz unutarnjeg i iz vanjskog dijela stadiona.

Uslužni objekti za posjetioce

Svaki sektor stadiona mora osiguravati mjesto za ponudu hrane i pića za gledatelje u koje je omogućen pristup i gledateljima smanjene pokretljivosti.

Teren za igru - otvoreni prostori

Glavno igralište – 105x68 m, s marginama 125 m x 85 m
Teren za igru od prirodne trave i mora biti dimenzija 105x68 m, te mora biti gladak i ravan. Rub uz teren za igru mora biti travnat ili alternativno od umjetne trave, minimalne širine 5 m izvan graničnih crta terena za igru. Minimalna udaljenost između graničnih crta terena za igru i reklamnih panoa na uzdužnim crtama iznosi 4 do 5 m. Minimalna udaljenost između graničnih crta terena za igru iza središta vratarevog prostora i reklamnih panoa iznosi 5 m, što se umanjuje prema uglu do 3 m u blizini kutnih zastavica. Ukoliko stanje terena ne dozvoljava zagrijavanje igrača uoči utakmice, a da bi se momčadima omogućilo
zagrijavanje, u neposrednoj blizini stadiona mora biti osiguran jedan adekvatni objekt (unutarnji ili vanjski). Niti jedan predmet se ne može nalaziti na udaljenosti manjoj od 21 m iznad terena za igru. Teren za igru mora biti opremljen drenažnim sustavom tako da zbog natapanja ne može postati neprikladan za igru. Stadion mora imati instalacije, kao što je sustav grijanja terena, kako bi se osiguralo da se na terenu može igrati bilo kada i tijekom cjelokupne UEFA-ine natjecateljske godine.

Vrata i rezervna vrata

Vratnice i prečke vrata moraju biti izrađene od aluminija ili sličnog materijala i moraju biti okrugle ili eliptične. Štoviše, moraju biti u skladu s Pravilima igre koje objavljuje Međunarodni nogometni savez Board (IFAB ), što posebice znači da (UEFA

Pravilnik o stadionskoj infrastrukturi 2010:

a) udaljenost između vratnica mora biti 7.32 m;
b) udaljenost između donjeg kuta prečke i tla mora biti 2.44 m;
c) vratnice i prečke vrata moraju biti bijele boje;
d) ne smiju predstavljati nikakvu opasnost za igrače.
Rezervna vrata, koja se mogu lako postaviti ukoliko to okolnosti zahtijevaju, moraju biti raspoloživa na stadionu.

Natkrivene klupe za zamjenske igrače

Stadion mora imati dvije natkrivene klupe u razini igrališta, od kojih svaka mora imati sjedeći prostor za najmanje 13 osoba (rezervni igrači i stručno vodstvo momčadi). Klupe moraju biti smještene na udaljenosti od najmanje 5 m od uzdužne crte.
Potrebno je predvidjeti i zaštitnu kabinu za četvrtog suca.

Rasvjeta

Za utakmice koje se televizijski prenose stadion mora biti opremljen sustavom rasvjete kojim se održava sljedeća minimalna prosječna osvijetljenost
a) 1200 Ev (lx) prema fiksnim kamerama
b) 800 Ev (lx) prema mobilnim kamerama
Kako bi se osiguralo da se utakmica može nastaviti u slučaju nestanka električne energije neophodno je osigurati rezervni sustav napajanja električnom energijom kojim je moguće osigurati najmanje dvije trećine istovjetnih vrijednosti intenziteta svjetlosti.

Područje za zagrijavanje

Područje za zagrijavanje zamjenskih igrača treba biti raspoloživo duž uzdužnih crta ili iza reklamnih panoa iza vrata.

Jarboli

Stadion mora imati najmanje 5 jarbola za zastave ili drugu vrstu nosača koji omogućuju da se pet zastava može vijoriti na stadionu.

Svlačionice i prostor za službene osobe

Svlačionice za utakmice 4 x 60 m2

Svlačionica za svaku momčad s najmanje pet tuševa, tri individualna sjedeća zahoda, sjedećim prostorom za najmanje 25 osoba, s pripadajućim garderobnim ormarićima, jednim stolom za masažu, hladnjakom i jednom pločom za demonstraciju taktike.

Svlačionice za suce, 2x20 m2

Stadion mora imati svlačionicu za suce veličine od najmanje 20 m2, s najmanje dva tuša, pripadajućim garderobnim ormarićima, jednim individualnim sjedećim zahodom, šest stolica sa stolom te stolom za masažu. U blizini, ali odvojenu od svlačionica momčadi, uzeti u obzir da današnje utakmice mogu suditi i suci i/ili pomoćni suci žene, te je neophodno osigurati odvojene i jednake svlačionice za oba spola.

Od svlačionica za svaku momčad (gostujuću i domaću) i svlačionice za suce mora biti osiguran izravan, vlastiti i zaštićeni prilaz do prostora za igru i do zaštićenog prostora za parkiranje službenih osoba, te izlaz sa stadiona.

Prostor za delegata, 1x15 m2

Stadion mora imati prostoriju za delegata s pristupom komunikacijskim uređajima kao što su telefon, telefaks i Internet veza, koji se nalaze u blizini, te opremljena s 1 radnim stolom i 4 stolice. Ova prostorija treba imati laki pristup do svlačionica za momčadi i suce.

Objekti za prvu pomoć i tretmane za igrače i službene osobe

Stadion mora imati prostoriju namijenjenu za prvu pomoć i liječničke tretmane igrača i službenih osoba.

Prostor za doping kontrolu

Stadion mora imati prostoriju namijenjenu za doping kontrolu koja udovoljava zahtjevima sadržanim u Dodatku II UEFA pravilnika o stadionskoj infrastrukturi. Prostorija za doping kontrolu se mora nalaziti u blizini svlačionica momčadi. Publici i medijima zabranjen je pristup ovoj prostoriji. Ova prostorija mora biti najmanje veličine od 20 m2 i sadržavati: čekaonicu,
prostoriju za testiranje i područje zahoda, sve jedno pored drugog. Čekaonica mora biti dio ili se nalaziti neposredno uz prostoriju za testiranje (također je prihvatljiva pregrada koja dijeli dva područja). Ona mora imati dovoljno sjedećeg prostora za osam osoba, vješalice za odjeću ili ormariće, kao i hladnjak. Prostorija za testiranje mora sadržavati: jedan stol, četiri stolice, umivaonik s tekućom vodom, ormar koji se može zaključati i zahod (uz prostoriju ili u samoj prostoriji). Područje zahoda mora biti u okviru prostorije za testiranje ili odmah pored nje i s izravnim vlastitim pristupom u prostoriju za testiranje. Mora sadržavati sjedeći zahod, umivaonik s tekućom vodom te, ukoliko je moguće, tuš.

Prostor za opremu i održavanje
Wellness–teretana + sauna
Dvorana za zagrijavanje
Spremište rekvizita

Mediji - Prostorija za press konferenciju i mixed zona

Akreditacija novinara

Poseban ulaz na stadion za medije s recepcijom i prostorom za dobivanje akreditacije.
Radno područje za medije
Najmanje jedna prostorija mora biti osigurana za predstavnike medija i sadržavati stolove, električne utičnice i telefonske/Internet veze. Radno područje za medije mora biti veličine od najmanje 100 m2 za smještaj najmanje 50 predstavnika medija. Neophodno je osigurati prostor za najmanje 15 fotoreportera, ukoliko je moguće u odvojenom, u potpunosti opremljenom radnom području.

Press konferencija

Prostorija za konferencije ili odvojeni prostor u radnom području za medije, mora biti raspoloživa u sklopu stadiona. Mora sadržavati stol, platformu za kameru, podij, razvodnu kutiju, sustav ozvučenja i stolice. Mora imati najmanje 50 sjedala za predstavnike medija. Smjestiti u neposrednoj blizini trakta svlačionica. Prostorija za press konferencije mora imati lak pristup iz područja u kojem su smještene svlačionice i iz prostora za predstavnike medija. 

TV i radio komentatorske pozicije

Potrebno je predvidjeti najmanje 2 TV studija; 5m dužine x 5m širine x 2.3m visine i 4 mjesta za razgovore od 5 m2
Komentatorske pozicije moraju biti centralno smještene na glavnoj tribini te natkrivene. One moraju imati nesmetan pogled na cjelokupni teren za igru te lak pristup do drugih područja za medije. Svaka komentatorska pozicija mora imati stol s lektričnim utičnicama i najmanje tri sjedala. Najmanje jedna komentatorska pozicija mora imati širokopojasni pristup internetu. Stadion mora imati najmanje pet TV i radio komentatorskih pozicija.

Mixed zona

Između svlačionica i parkirališnog prostora rezerviranog za autobuse momčadi mora biti osiguran prostor koji se može pretvoriti u mixed zonu. Prostor gdje akreditirani novinari pisanih medija, radio i TV reporteri mogu intervjuirati igrače nakon utakmice. Do ovog područja mora biti omogućen lak pristup, ne samo iz svlačionica, nego također i s press tribine i radne prostorije za medije. Ovdje mora biti prostor za minimalan broj od 50 predstavnika medija te treba biti izvan pristupa
gledateljstva.

Fotoreporteri

Na razini terena za igru (alternativno lak prilaz) fotoreporteri trebaju imati prostoriju za 15 osoba u koju se mogu javiti za akreditaciju i iz koje mogu pristupiti na područje igrališta – terena za igru.

Pozicije kamera

Na glavnoj tribini mora biti osigurana jedna platforma za glavnu kameru. Ona mora biti centralno smještena i na visini iznad igrališta koja jamči optimalnu kvalitetu slike. Pozicija glavne kamere mora biti točno u liniji sa središnjom crtom i na
visini koja čini kut od 15-20 stupnjeva od vodoravne plohe do središnje točke.

Administracija, tehnika i prateće službe

Na sve zatvorene i otvorene prostore stadiona potrebno je dodati 25% za komunikacije i zidove 

Pristup i parkirališni prostor

Stadion mora raspolagati parkirališnim prostorom za najmanje dva autobusa i deset automobila za momčadi i službene osobe. Ovaj parkirališni prostor se mora nalaziti u sigurnom i zaštićenom području u neposrednoj blizini područja za igrače i službene osobe.

Najmanje 100 VIP parkirališnih mjesta mora biti na raspolaganju u sigurnom i zaštićenom području. Kolnim i pješačkim pristupima potrebno je omogućiti razdvajanje i odvojeni pristup gledatelja, VIP -a, press-a, službenih osoba i
momčadi. Parking mora funkcionirati za vrijeme utakmica za službene osobe, momčadi i gledatelje. Pristup parkirališnom prostoru mora biti osiguran s minimalno dvije strane. Pristup interventnih vozila na teren za igru mora biti odvojen od
pristupa za gledatelje. Zelene površine, trgove te kolne i pješačke pristupe treba planirati prema zahtjevima za organizaciju utakmica na način da se predvide pravila ponašanja te oznake i upute o kretanju na svakom pristupu stadionu. Planirano rješenje treba se uklopiti u širi kontekst naselja i osigurati razdvajanje navijačkih skupina, službenih osoba i momčadi. Projektirani pristupni trg pored stadiona mora osigurati neometano
okupljanje navijača.

Javni pristup

Idealno i ovisno o raspoloživom prostoru, moderan stadion treba okruživati jedna vanjska ograda smještena na određenoj udaljenosti od stadiona. Na toj vanjskoj ogradi, obavljat će se prvi sigurnosni pregledi posjetilaca. Drugi pregledi obavljati će se na ulazima stadiona. Ovdje treba biti dovoljno prostora između unutarnje vanjske ograde i stadionskih križnih rampi, kako bi se omogućilo slobodno kretanje gledatelja bez gužve. Svi javni ulazi moraju se koristiti samo u svrhu ulaza i ne smiju se istovremeno koristiti za izlaz. Jednom kad gledatelj prođe križnu rampu ili ulazna vrata, ne smije biti u dilemi kojim putem se morati kretati. Jasne i nedvojbene oznake moraju mu pokazati put do sektora, reda i sjedala. Javni objekti, kao što su zahodi, barovi za osvježenje, unutar i izvan stadiona, moraju biti smješteni u blizini križnih rampi, na putu do ulaza ili izlaza. Sva javna područja, prilazi i izlazi u svakom sektoru moraju se jasno razlikovati od sjedećih područja. Svi izlazi sa stadiona moraju biti jasno označeni i obilježeni putokazima (npr. putem međunarodno razumljivih piktograma). Sva izlazna vrata i prolazi na stadionu, te svi izlazi koji vode iz gledateljskog područja na područje za igru moraju:

a) biti napravljeni tako da ostanu otključani (treba biti prisutan djelatnik) dok se gledatelji nalaze na stadionu;
b) otvarati se u smjeru izlaza i evakuacijskih putova.

Prilazi stadionu moraju biti primjereno označeni (npr. putem međunarodno razumljivih piktograma), kako bi vodili gledatelje do njihovih sektora. Sve rampe, ulazna i izlazna vrata moraju biti u funkciji i jednako tako jasno obilježena znakovima koji su univerzalno razumljivi(UEFA Pravilnik o stadionskoj infrastrukturi 2010).

Pristup sportaša

Za momčadi i službene osobe utakmice mora biti osiguran poseban i zaštićeni pristup na stadion s odvojenim i čuvanim parkiralištem, bez mogućnosti kontakta s publikom i predstavnicima medija.

Razglas

Stadion mora biti opremljen razglasom. Razglas mora pokrivati područje unutar i izvan stadiona, te ne smije biti ovisan o nestankuglavnog napajanja električnom energijom.

Sustav rasvjete za slučajeve nužde 

U svrhu osiguranja zaštite i usmjeravanja gledatelja i osoblja, stadion mora biti opremljen rezervnim sustavom napajanja električnom energijom u svim dijelovima stadiona gdje publika ili osoblje ima pristup, uključujući sve izlaze i evakuacijske putove, a koji je odobren od nadležnih tijela lokalne vlasti za korištenje u slučaju općeg nestanka električne energije.

Područje za televizijske kamione

Područje za televizijske kamione mora se nalaziti što je bliže moguće stadionu, idealno na istoj strani na kojoj se nalazi platforma za glavnu kameru, na ravnom i tvrdom terenu. Nužno je osigurati priključke za električnu energiju. Ovo područje mora osigurati ili jasan, nesmetan pogled na južni horizont ili mora postojati odvojeno satelitsko uplink područje koje nije udaljeno više od 50 m od središta područja za televizijske kamione.

Interventni pristup

Vozila za slučajeve nužde, uključujući vozila prve pomoći i vatrogasna vozila, moraju biti u mogućnosti doći do područja za igru, kao što to moraju i sve ostale vrste vozila i uređaja za održavanje terena i druga različita vozila.

Službeni parking

Za momčadi, suce i ostale službene osobe, mora se organizirati parking za najmanje 2 autobusa i 10 parkirnih mjesta za automobile. Najmanje 100 VIP parkirališnih mjesta mora biti na raspolaganju u sigurnom i zaštićenom području.

Objekti za treniranje – otvoreni prostori

1 pomoćno igralište za treniranje–56x90 m
1 pomoćno igralište za trening vratara–68x45 m i mali nogomet–32x52 m
Pomoćne svlačionice za treniranje 2x25 m2

Prostor za opremu

Klub mora imati adekvatnu infrastrukturu za treniranje: pomoćni teren normalnih dimenzija za stalnu aktivnost, minimalno 2 svlačionice za momčadi minimalne veličine 25 m2, s praonicom i wc-om, te kompletanpoligon za obuku sa spremištem rekvizita. Na pomoćnom igralištu za trening vratara potrebno je predvidjeti upotrebu pomagala i dodatne opreme za trening po najnovijim standardima.

Broj komentara: 12

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
Alojzije

Alojzije

Komentirano: 7.4.2021. | 16:37

1

Kad je dogovoreno da Real prelazi igrati u Brod??? WTF??? Takav stadion, za šta? E ludi faraone, kad vlast i moć zamraće i pometu um.
bosanka

bosanka

Komentirano: 13.4.2016. | 9:22

2

ŠTA JE UDBAŠI SAD VAM NI OVO NEVALJA, JEL BI MOŽDA SPOMENIK PARTIZANIMA.
CroSteel

CroSteel

Komentirano: 8.4.2016. | 22:55

3

Meni nije jasno s kojim novcima bi oni to pravili. Pa ljudi je sve manje u Brodu.
Stipe

Stipe

Komentirano: 8.4.2016. | 12:10

4

Tako su zlobnici govorili i za CC pa eno ga gledajte i grizite se. Gotovo pola ga je popunjeno. Polako će kao i Supernovoj biti red zatvarati kat po kat, samo su se u CC sjebali pa kino napravili na vrhu. Ccccc
juraSB

juraSB

Komentirano: 8.4.2016. | 11:43

5

Hahahahah, ništa drugo.....
X_faktor

X_faktor

Komentirano: 8.4.2016. | 9:12

6

Gdje ce suza neg' na oko? O tugo moja.
MILENIJUM

MILENIJUM

Komentirano: 8.4.2016. | 8:53

7

ako su kamp na poloju i novi stadion nasusno potrebni onda smo mi abu dabi dajte tu lovu raji da prežive kakav crni stadion i kamp bez veze
bili

bili

Komentirano: 7.4.2016. | 23:20

8

Ja ne znam tko je ovdje jadniji, onaj tko priča ovakve priče i maže oči ljudima pred izbore, ili ljudi koji puše ovakve stvari. I sad se postavlja pitanje kakvo gradonačelnik ima mišljenje o svojim sugrađanima kad im servira ovakve priče. Misli si negdje; Budale primitivne, popušili su ovu priču prije 10, ma opet ću im to prodat, na to se pale.
patrolpetar

patrolpetar

Komentirano: 7.4.2016. | 21:45

9

Da li je Allians Arena - Munchenu isto u centru grada ili je na rubu grada blizu izlaza na auto cestu
V0170

V0170

Komentirano: 7.4.2016. | 21:33

10

A koga ćemo to gledati...pa nemožemo finacirati 3 ligu kamoli šta drugo...prvo prikupite novac da Cigi kupimo kopačke (Ergotić)....hahahaha.......pozdrav Čanetu
mazalo

mazalo

Komentirano: 7.4.2016. | 21:06

11

A koliko je to kuna.
Stipe

Stipe

Komentirano: 7.4.2016. | 20:28

12

Pa glupvi narod. Nismo se naučili pameti sa arenama pa sad trebamo grad na prosjački štap dotjerati ne bi li si kreteni digli spomenike. Brod je neiscrpni izvor idiota. Naravno, povlačim sve ako se nađe privatni investitor, a od grada se ne uzme ni lipa. Dapače, zemljište bi mu dao za džabe, ako će nogometni i atletski podmladak imati svoje mjesto tamo.

Broj komentara: 12

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : Budainka prošla i Topolje

1. ŽNL Brodsko-posavska, istok

Budainka prošla i Topolje

12.4.2021. | 11:00
SBplus.hr, Slavonski Brod : Nastavlja se mrtva trka Slobodnice i Omladinca

1. ŽNL Brodsko-posavska, zapad

Nastavlja se mrtva trka Slobodnice i Omladinca

12.4.2021. | 9:30
SBplus.hr, Slavonski Brod : Sedmica Hajduka u Pakracu

MŽNL Slavonski Brod-Požega

Sedmica Hajduka u Pakracu

12.4.2021. | 8:00
SBplus.hr, Slavonski Brod : Marsa ponovo na vrhu

3. Hrvatska nogometna liga-istok

Marsa ponovo na vrhu

11.4.2021. | 20:10
SBplus.hr, Slavonski Brod : Pobjede Slavonca i Sloge, neodlučno Oriolika

3. Hrvatska nogometna liga-istok

Pobjede Slavonca i Sloge, neodlučno Oriolika

11.4.2021. | 9:05
SBplus.hr, Slavonski Brod : Trećeligaši prošli u polufinale

Četvrtfinale županijskog kupa

Trećeligaši prošli u polufinale

7.4.2021. | 20:55
SBplus.hr, Slavonski Brod : Budainka Kolonija i Slobodnica drže vrh

1. ŽNL Brodsko-posavska

Budainka Kolonija i Slobodnica drže vrh

6.4.2021. | 9:00
SBplus.hr, Slavonski Brod : U srijedu županijski kup, za vikend prvenstvo

Nogometni tjedan

U srijedu županijski kup, za vikend prvenstvo

5.4.2021. | 18:20
SBplus.hr, Slavonski Brod : Omladincu šesnaest bodova prednosti

MŽNL Slavonski Brod-Požega

Omladincu šesnaest bodova prednosti

4.4.2021. | 8:15
SBplus.hr, Slavonski Brod : Pobjeda Oriolika, neodlučno Marsa, Sloga i Slavonac

3. Hrvatska nogometna liga-istok

Pobjeda Oriolika, neodlučno Marsa, Sloga i Slavonac

3.4.2021. | 22:05
SBplus.hr, Slavonski Brod : Marsa, Oriolik i Sloga domaćini, Slavonac gost

Nogometni vikend

Marsa, Oriolik i Sloga domaćini, Slavonac gost

2.4.2021. | 11:00
SBplus.hr, Slavonski Brod : Sedmica u Gornjim Andrijevcima

2. ŽNL Brodsko-posavska

Sedmica u Gornjim Andrijevcima

29.3.2021. | 20:50
SBplus.hr, Slavonski Brod : Slobodnica u sudačkoj nadoknadi zadržala vrh

1. ŽNL Brodsko-posavska, zapad

Slobodnica u sudačkoj nadoknadi zadržala vrh

29.3.2021. | 11:30
SBplus.hr, Slavonski Brod : Sedmica Zvonimira u Tomici

1. ŽNL Brodsko-posavska, istok

Sedmica Zvonimira u Tomici

29.3.2021. | 9:50
SBplus.hr, Slavonski Brod : Pobjeda Tomislava u Oprisavcima

MŽNL Slavonski Brod-Požega

Pobjeda Tomislava u Oprisavcima

29.3.2021. | 8:00
SBplus.hr, Slavonski Brod : Pobjeda Sloge, porazi Marse i Slavonca

3. Hrvatska nogometna liga-istok

Pobjeda Sloge, porazi Marse i Slavonca

27.3.2021. | 21:30
SBplus.hr, Slavonski Brod : Marsa u Vukovaru, Oriolik u Gradišci

Nogometni vikend

Marsa u Vukovaru, Oriolik u Gradišci

26.3.2021. | 11:30
SBplus.hr, Slavonski Brod : Orioliku pobjeda, Marsoniji neodlučno

Zaostale utakmice 3. HNL-istok

Orioliku pobjeda, Marsoniji neodlučno

24.3.2021. | 20:15
SBplus.hr, Slavonski Brod : Mladost Bicko Selo odustala, prekid na Jelasu

2. ŽNL Brodsko-posavska

Mladost Bicko Selo odustala, prekid na Jelasu

24.3.2021. | 8:30
SBplus.hr, Slavonski Brod : Budainka Kolonija odmiče konkurentima

1. ŽNL Brodsko-posavska, istok

Budainka Kolonija odmiče konkurentima

22.3.2021. | 13:25